Имейл RSS Facebook
x Влез в clubtrznormativi.bg

ОбезщетенияОсигуровкиТрудови правоотношенияУсловия на трудЧовешки ресурси

Колеги и приятели - защо не?

С колегите си може да сте само такива - хора, които работят в една и съща фирма или по един и същи проект. Но може да сте и приятели - и в това няма нищо лошо. Напротив - приятелите правят работната атмосфера по-приятна, изпълват работния ден с приятна и ползотворна комуникация.
Приятелите на работа:
Разбират Вашите проблеми - ако сте стресирани за нещо те ще го усетят и ще Ви разберат. Съвет, даден от човек, който Ви приема за свой близък и важен приятел, винаги е по-добър.
 
Колегите приятели подобряват представянето Ви - в колкото по-спокойна и приятелски настроена обстановка работите, толкова по-добро ще е Вашето представяне. На приятелите си може да имате доверие, а това винаги намалява притеснението.
 
Колегите са Вашето "второ семейство". А и няма нищо по-хубаво от това да се разбирате със семейството си и да се чувствате добре в тяхната компания.
 
Изобщо, колегите приятели правят живота по-лесен. Имате нужда от съдействие - те ще Ви помогнат с радост, а когато с колегите си работите в синхрон - резултатите са налице.

Абонамент за newsletter

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за Newsletter clubtrznormativi.bg

за да получавате най-новата информация и анализи по темите, които Ви интересуват!

Коментари

0 Коментари

Внимание: За да публикувате коментар, моля, отговорете правилно на въпроса!

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за Newsletter clubtrznormativi.bg

за да получавате най-новата информация и анализи по темите, които Ви интересуват!